Obožavateljice hvalile Novakove fotke iz Rijada, Jelena im poručila: Cure, smirite se

Foto: Instagram

Novak Đoković na Instagramu je objavio nekoliko fotografija iz Saudijske Arabije, točnije iz Rijada. 

Tenisačeva objava privukla je pažnju obožavateljica, koje su mu u komentarima pisale da bi se možda trebao okušati i u manekenstvu. 

"Volim kad Novak pozira poput modela", "Wow, kakve fotografije", "Pored svih pehara, medalja, pobjeda, sportskog duha, mladenačkog izgleda, nesumnjivo je koliko ti lijepo stoji stil manekena", "Strava fotke", "Ma tko je ovaj maneken?", "Jelena je zaista sretna žena", nižu se komentari.

Brojne reakcije na Novakovu objavu vidjela je i njegova supruga Jelena. 

"OK, cure, smirite se", našalila se. Njezin komentar skupio je 2500 lajkova.

U braku su 10 godina

Podsjećamo, Jelena i Novak u braku su 10 godina. Upoznali su se kao tinejdžeri u društvu, a povezao ih je razgovor o sportu.  

"Na prvi pogled osvojila me osmijehom. Naravno, izgled uvijek prvi dolazi do izražaja, ali za ljubav je potrebno mnogo više. Jelena je bila iskrena od prvog trenutka i hvala Bogu što smo se sreli prije nego što sam postigao velike uspjehe jer znam da je ona sa mnom zbog mene, zbog Novaka, zbog klinca kog je upoznala kada je imao 17 godina", rekao je Đoković jednom prilikom.

"Ona mi je najveća podrška, sposobna je, ambiciozna i jaka. Kod nje najviše volim iskrenost, to je ono što nas čini sretnima", dodao je.

Održavali vezu na daljinu

Veza im se zakomplicirala kada je Jelena otišla studirati u Italiju, a Novak se morao više posvetiti karijeri. 

"Naša viđanja bila su znanstvena fantastika. Bila sam studentica koja je financijski jedva otišla studirati u inozemstvo, a on je bio tenisač koji isto tako nije imao novca da financira skup put. Avioni su za nas bili svemirske letjelice, nismo si to mogli priuštiti", prisjetila se Jelena jednom. 

Dok nije diplomirala, par je održavao vezu na daljinu, a potom su se zajedno preselili u Monako. Zaručili su se 2013. godine, a vjenčali godinu dana kasnije na Svetom Stefanu u Crnoj Gori. Četiri mjeseca kasnije Jelena je rodila njihovo prvo dijete, sina Stefana. Tri godine kasnije dobili su kćer Taru.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.