Širi se snimka s posljednjeg koncerta One Directiona, Liam i Louis emotivno se grle

Foto: Instagram

Nakon tragične smrti Liama Paynea, društvenom mrežom X (bivši Twitter) počeo se širiti dirljivi video. Naime, prikazani su Liam Payne i Louis Tomlinson, koji su tada imali 24 i 25 godina, kako se grle na zatvaranju posljednje turneje One Directiona u Sheffieldu prije nego što su uzeli pauzu 2016. godine. 

Nakon 77 zajedničkih nastupa i četiri svjetske turneje, bivše kolege iz benda emotivno su se zagrlili na pozornici te je ovaj prizor sada rasplakao mnoge njihove obožavatelje. 

"Tako su se čvrsto zagrlili... Želim plakati sada", napisala je djevojka koja je podijelila video. 

Oglasio se i Louis Tomlinson

Povodom Liamove smrti oglasio se i Louis Tomlinson. U svojoj objavi, Louis je napisao dirljive riječi, prisjećajući se Liama kao brata kojeg je izgubio i naglašavajući koliko mu je značio tijekom njihovih godina zajedničkog rada.

"Ne mogu vjerovati da ovo pišem, ali jučer sam izgubio brata. Liam je bio netko na koga sam se svakodnevno ugledao, tako pozitivan, duhovit i ljubazan. Prvi put sam upoznao Liama kad je imao 16, a ja 18 godina, odmah me zadivio njegov glas, ali što je još važnije, s vremenom sam imao priliku upoznati brata kojeg sam cijeli život želio", samo je dio emotivne poruke. 

Osim, njega od Liama su se oprostili i ostali bivši članove One Directiona. 

Suci britanskog The X Factora 2010. su formirali grupu One Direction, čiji su članovi bili Liam Payne, Harry Styles, Louis Tomlinson, Niall Horan i Zayn Malik. Ubrzo nakon toga postigli su globalni uspjeh i postali jedan od najprodavanijih bendova desetljeća.

S bendom je Payne izdao pet albuma, a nakon što su članovi benda odlučili uzeti pauzu 2015. godine, Liam je započeo solo karijeru. 

Pronađen mrtav u Buenos Airesu

Podsjećamo, britanski pjevač umro je u Buenos Airesu. Pronađen je mrtav ispred hotela Casa Sur u luksuznoj četvrti Palermo, nakon pada s trećeg kata. Preminuo je na licu mjesta od višestrukih ozljeda, uključujući frakturu lubanje, potvrdio je voditelj hitne službe Buenos Airesa.

>>Detalji smrti Liama Paynea

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.