Iva Šarić bila na premijeri predstave o uspjehu Baby Lasagne u zagrebačkom kazalištu

Foto: Luka Dubroja

Iva Šarić bila je na premijeri predstave Baby Lasagna - mačke i spačke u zagrebačkom kazalištu Trešnja.

Supruga Brune Petkovića za ovu je prigodu odabrala ležerno izdanje. Odjenula je bijelu majicu, traperice s detaljem na koljenima, crne čizme i crnu kožnu jaknu. Uz to je iskombinirala sivu torbu. Uoči predstave, Iva je spremno pozirala fotografima.

Došla i druga poznata lica

Osim Ive, na premijeru su došli i Amar Bukvić, Ana Brdarić Boljat, Tomislav Jelinčić, Katarina Baban, Luka Bujić, Nevena Rendeli Vejzović, Daria Lorenci Flatz, Frano Ridjan, Marijana Mikulić, Bojan Jambrošić, Ivana Marić, Lucija Lugomer, Mario Valentić, Martina Stjepanović Meter, Teuta Mesaroš, Iva Šimić Šakoronja i Matija Šakoronja.

Katarina Baban
Amar Bukvić

Priča o uspjehu Marka Purišića 

Podsjećamo, priču o uspjehu Marka Purišića ispričanu kroz oči njegovih mačaka - Stipe, Branke i Gertrude, umjetnička organizacija Petit teatar, na čelu s Katarinom Madirazzom, postavila je na kazališne daske. 

Likove Stipe, Branke i Gertrude utjelovili su glumci Andrija Nazlić, Antonija Marijanović te Anamarija Jurišić Osmeričić. Iako ne glume u predstavi, Marko Purišić i njegova zaručnica Elizabeta Ružić pomogli su tekstu predstave i to pričama i anegdotama iz stvarnog života mačaka. 

>>FOTO U Zagrebu održana premijera predstave Baby Lasagna - mačke i spačke

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.