Otkriveno što Ella i Danijela Dvornik misle o Vinkovoj izvedbi Dinove pjesme

Foto: Facebook/Dario Njavro/HRT

IZVEDBA pjesme Pelin i med pokojnog Dina Dvornika u finalu The Voicea Hrvatska mnoge je dirnula. Pobjednik Vinko Ćemeraš izveo ju je bez greške, a na društvenim mrežama nižu se pohvale njegovom talentu.

Vinkova izvedba dirnula je i Ellu Dvornik.

"Bas mi je drago da je Vinko pobijedio the voice s pjesmom Pelin i Med. Osim sto je tu pjesmu teško pjevati, mislim da i sama tematika pjesme opisuje cijelo Vinkovo putovanje. Vinko sve najbolje u daljnjoj karijeri! Kad ti život ponudi pelin, drmni odma dva", poručila mu je.

Njena majka Danijela podijelila je na svom profilu Vinkovu izvedbu uz emotikone srca i odobravanja.

Vinko Ćemeraš je 25-godišnjak iz Čapljine koji studira informacijske znanosti u Mostaru. Živi sam u obiteljskoj kući i brine se o životinjama i imanju. Roditelji mu žive u Njemačkoj, a braća u Irskoj i Dubrovniku. 

U The Voice se prijavio jer je želio predstaviti svoje autorske mogućnosti.

Naime, on piše tekstove, sklada i aranžira pjesme. Počeo je pjevati kao petnaestogodišnjak jer je prijatelju nedostajao vokal u bendu. Izvodi pjesme Pearla Jama, Oasisa, Urbana, a sudjelovanje u The Voiceu smatra prigodom da alternativni rock približi široj publici.

Autor je i pjesama koje desetak godina izvodi u pubovima i na festivalima. Nastupao je na festivalima Exit i Star, a dio je i Anarhiv dua. Pjesme stvara na engleskom jeziku jer mu tako "puno bolje zvuče". 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.