Zbog zdravstvenog stanja Pink otkazala koncert. Fanovima objasnila sve na Instagramu

Foto: Instagram

Američka pjevačica Pink morala je otkazati nadolazeći nastup u Švicarskoj zbog lošeg zdravstvenog stanja. Trebala je nastupiti na stadionu Wankdorf u Bernu u sklopu svoje turneje.

"Tako mi je žao što sam morala otkazati nastup", započela je Pink svoju objavu. "Činim sve kako bih nastupala za vas svake noći, ali nakon konzultacija s liječnikom i razmatranja svih opcija, rekli su mi da ne mogu odraditi ovaj koncert", napisala je te naglasila da će svima biti vraćen novac za ulaznice. "Svima vam šaljem ljubav i zdravlje i stvarno se nadam da ćemo se uskoro opet vidjeti." Fanovi su joj, iako pomalo razočarani, poželjeli brz oporavak. Pjevačica i njezin tim još uvijek nisu javnosti otkrili o kojem se zdravstvenom problemu radi. 

Podsjećamo, Pink je započela svoju osmu turneju pod nazivom Summer Carnival u lipnju 2023. i trebala bi trajati do studenog ove godine. Na koncertu u Australiji nakratko je prekinula svoj nastup kada je primijetila ženu u publici koju odvozi hitna. "Čekajte, netko će dobiti bebu?" viknula je nakon što je doznala da je žena iz publike dobila trudove. Zatim se našalila pa je upitala: "Hoće li biti Alecia ili Alex?" aludirajući na svoje pravo ime, koje glasi Alecia Beth Moore. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.