Pjevač Bijelog dugmeta nastupio u invalidskim kolicima

Screenshot: TikTok

Pjevač Bijelog dugmeta Alen Islamović nedavno je doživio nezgodu zbog koje je ostao u invalidskim kolicima, a sada je otkrio kako se osjeća, piše Kurir.

Na internetu je osvanula snimka pjevača s koncerta na kojem je nastupio u invalidskim kolicima koja je mnoge zabrinula, ali on tvrdi da se dobro osjeća. "Sada sam dobro. Operiran sam prije 17-18 dana. Poslije koncerta u Nišu imao sam četiri dana pauze, pa sam igrao tenis s prijateljima u Somboru, kada sam ozlijedio Ahilovu tetivu", ispričao je.

@andjelabulajic

 

♬ original sound - Andjela Bulajic

"Operacija je bila uspješna"

"To je jedna od najtežih sportskih ozljeda, užasna bol. Odmah sam operiran, a operacija je bila uspješna, pa sam nakon četiri dana nastavio s koncertima i nastupio s Bijelim dugmetom u Kragujevcu", dodao je.

"Tako sam skrojen, kada sam dobio štake, ja sam s njima zaplesao! Problem je bio jer pjevam visoke note te bih vršio veliki pritisak na ranu i nogu, na koju se ni u naredna četiri tjedna ne smijem osloniti. Kolica su bila najbolje rješenje. Također sam si osigurao i lagodno putovanje, tako da podignem nogu, oko sebe stavim voće, hranu, sokove i put pod noge! Moglo je doći do raznih komplikacija, da se rana inficira na ovoj vrućini, da noga otekne, da popucaju šavovi, ali rana zarasta i oporavljam se dobro", otkrio je pjevač.

50 godina benda

Podsjetimo, Bijelo dugme inače slavi 50. rođendan turnejom nazvanom Doživjeti stotu, koja će u Hrvatskoj krenuti 25. kolovoza s koncertne pozornice Cave Romane u Vinkuranu pored Pule, a nastavit će se u Osijeku, Zadru, Splitu, Rijeci i Varaždinu te drugim hrvatskim gradovima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.