Pokos poručila skladatelju koji tvrdi da su proveli "kasne sate": Vidimo se na sudu

Foto: Davor Puklavec/PIXSELL/Facebook

VLATKA Pokos osvrnula se na izjavu hrvatskog skladatelja Ernesta Pelaića, koji je napisao da je "proveo s njom nekoliko kasnih noćnih sati" 1994. godine u Splitu. Pokos je od skladatelja ranije zatražila ispriku.

"Tužan je muškarac koji se nakon uspješne glazbene karijere na ovakav način mora promovirati. Sigurno neću dozvoliti da me se na ovaj način blati. Od Pelaića očekujem ispriku ili ću zadovoljštinu potražiti na sudu. Fuj!!!" napisala je ranije, nakon čega joj je skladatelj poslao javni odgovor

"Gospođo Pokos, da ste jedina žena na svijetu, ni tada ni danas ne bih poželio biti sa vama. Žao mi je što vam to moram reći, ali kriteriji su mi takvi, niste moj tip", poručio joj je između ostalog, a ona mu je poručila da će se vidjeti na sudu. 

"Mene se može onako usput proglasiti ženom s kojom se provode 'kasni sati'" 

"Znate li što je najkrhkija pojava na Balkanu? Povrijeđeni muški ego. Koji si dozvoljava, onako usput, javno blatiti ženu, u ovom slučaju mene, koja nemam muža, ljubavnika, političkog zaštitnika niti moćnu obitelj. Mene se može onako usput proglasiti ženom s kojom se provode 'kasni sati' u kojima se događaju intimne ispovijesti i tko zna što još... Moja reakcija bila je burna jer me nema tko braniti niti obraniti osim mene same! Obraniti od ljigavih, bijednih, pokvarenih insinuacija i laži koje uvijek žene u priči nastoje prikazati lakom. 

Ernest Pelaić, u svojoj prvotnoj reakciji doslovno kaže 'nisam spavao s Vlatkom Pokos', dakle potpuno svjestan konotacija koje je njegova izjava izazvala u javnosti. Nakon toga slijedi patetična izjava o sretnom braku, djeci i unucima, kao da to odrješuje bilo kakve odgovornosti od onoga što piše i izjavljuje. 

"Prepustit ću vama da procijenite to je u ovoj priči željan slave" 

Istovremeno, pitam se otkud potreba za spominjanjem Vlatke Pokos i povlačenjem drugih žena kroz blato, doduše anonimno, Pelaić se imao potrebu pohvaliti da se intimno družio s mnogim poznatim pjevačicama, ali, eto, ne i sa mnom. Pelaić je otišao i dalje te me optužio da sam narušila njegov obiteljski mir, da sam konfuzna i željna medijske slave. Prepustit ću vama da procijenite to je u ovoj priči željan slave i tko se bavi prljavim insinuacijama. 

"Vidimo se na sudu" 

Ono što mogu ovim putem poručiti Pelaiću je da ćemo se svakako vidjeti na sudu jer je prevršio svaku mjeru pristojnosti i dobrog ukusa te demonstrirao ponašanje nedostojno ikog tko se želi nazvati muškarcem. Problem Pelaića i sličnih je taj što mogu govoriti direktno i bez ikakvih kostura u omaru. Naime, nikad me nije taknuo niti jedan muškarac iz mog poslovnog okruženja, niti na televiziji niti na estradi. Vjerujem da je to značajno smanjilo moje šanse za veliki uspjeh. Ali, ono što je bitno u cijelom ovom cirkusu jest da nitko nema pravo ovako govoriti niti o meni niti o bilo kojoj drugoj ženi! Jedina osoba koja ovdje nekome duguje ispriku ste Vi, Pelaiću. A to ćete imati prilike učiniti na sudu", zaključila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.