Princeza Kate objavila fotke iz muzeja u Londonu: "Cijenim predanost"

Foto: EPA/Instagram

Kate Middleton podržala je Prirodoslovni muzej u Londonu povodom otvaranja novih vrtova.

Princeza od Walesa na Instagramu je objavila nekoliko fotografija svog ranije posjeta muzeju. "Izuzetno cijenim predanost muzeja stvaranju posebnog prostora koji potiče ljude svih dobi da se ponovno povežu s prirodom i nauče više o tome kako možemo zaštititi prirodu i svijet", napisala je.

"Poznajem moć prirode koja nam donosi radost i pomaže nam da ostanemo fizički i mentalno zdravi. Nadam se da će ovi vrtovi biti inspiracija mnogim posjetiteljima", dodala je Kate.

Rijetko je u javnosti

Inače, Kate se od dijagnoze rijetko pojavljuje u javnosti.

"Dobro napredujem, ali svatko tko prolazi kroz kemoterapiju će znati da ima dobrih i loših dana. Na one loše dane se osjećaš slabo, umorno i moraš dopustiti svojem tijelu da se odmori", poručila je princeza prije mjesec dana.

"Ali na one dobre dane, kada se osjećaš jače, želiš najbolje iskoristiti to što se osjećaš dobro. Moje liječenje je u tijeku i bit će još nekoliko mjeseci. Na dane kada se osjećam dovoljno dobro, zadovoljstvo mi je uključiti se u školski život, provesti vrijeme u stvarima koje mi daju energiju i pozitivnost, kao i započeti malo raditi od kuće", dodala je.

Princeza je prije nekoliko dana bila i na finalu Wimbledona u All England Clubu. Kate Middleton velika je ljubiteljica tenisa, a i sama je pokroviteljica All England Lawn Tennis and Croquet Cluba. Međutim, otkako joj je dijagnosticiran rak, ne obavlja službene dužnosti.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.