Pripadnicu generacije Z iznenadila poruka koju joj je milenijalac poslao nakon spoja

Screenshot: TikTok

Korisnica TikToka Elizabeth Castaldi pripadnica je generacije Z. Otišla je na spoj s dečkom koji je milenijalac, a poruka koju joj je poslao nakon prvog spoja jako ju je iznenadila. Naime, ove dvije generacije razlikuju se, tvrdi Elizabeth, po - slanju poruka. 

U isječku objavljenom na TikToku je podijelila snimku zaslona poruke koju je primila od dečka s kojim je bila na spoju. "Piše li loše poruke ili samo ima 35 godina?", zapitala se Elizabeth. "Moram početi izlaziti s dečkima svojih godina (ali neću)", dodala je.

Nekim njezinim pratiteljima nije bilo jasno u čemu je problem

Dakle, muškarac joj je napisao: "Hej, zabavio sam se sinoć. Ugodan dan." Iako se Elizabeth iznenadila porukom, mnogi njeni pratitelji bili su zbunjeni. "Zbunjena sam - kako je ovo loše?" upitala je jedna osoba. Drugi je napisao: "Shvatio sam da sam star jer ne shvaćam u čemu je problem."

@yogiinpinkk I have to start dating people my own age (but i wont) #dating #datingoldermen #badtexter ♬ CODY USED MY AUDIO AHHHHHH - james

Elizabeth objašnjava da poruka sama po sebi nije loša, ali da iz nje ne može pročitati želi li je tip ponovno vidjeti. "Budimo jasni, jednostavno ga po ovome ne mogu pročitati, a jako želim ići na drugi spoj", objasnila je u komentarima.

Ipak mu je odgovorila na poruku

Pratitelji su je savjetovali da mu odgovori na poruku i sazna želi li se ponovno vidjeti, pa mu je Elizabeth napisala: "I meni. Nadam se da imaš dobar dan."

@yogiinpinkk Replying to @SG see, no conversation!!!! Lmaooo. Is he still just 35 or am i not getting a second date?! @Niko | The Daddy Academy what do you think #dating #datingoldermen #firstdate #badtexter #textingstory ♬ misses - Dominic Fike

Međutim, kako se razgovor nastavljao, Elizabeth je rekla da je postala uvjerenija da muškarac jednostavno nije zainteresiran za nju. Pokušala je dogovoriti drugi spoj, ali muškarac je odgovorio da je "malo lud od posla."

@yogiinpinkk Replying to @Juice part 3 of my 35 yo date… ive decided hes just not that into me 😖 i tried! What do yall think? #datingadvice #datingoldermen #texting #firstdate #badtexter ♬ Welcome to the SShow - DHmusic
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.