Rihanna poslala buket od 100 ruža bakicama koje su rekreirale njen nastup

Foto/Screenshot: EPA/TikTok

RIHANNA je iznenadila bakice u domu umirovljenika Arcadia Senior Living u Bowling Greenu, u Kentuckyju, koje su rekreirale njezin nastup na poluvremenu Super Bowla, u videu koji je postao apsolutni hit na TikToku. Pjevačica je starijim gospođama poslala buket od 100 bijelih ruža. 

@arcadiasrlivingbg Our halftime show > Rihanna’s halftime show 💃🪩🏈🤍🎶🎤 #seniorlivingcommunity #halftimeshow #SuperBowl #rihanna #fyp ♬ original sound - Brian Esperon

Uz cvijeće je napisala i poruku da je njihov nastup "čudesan". "Bili smo u šoku", izjavila je ravnateljica doma Paige Oakes za BuzzFeed News. Navela je kako im je zvijezda "uljepšala dan samim time što znaju da je pogledala nastup".

Video bakica prikupio 30 milijuna pregleda na TikToku

"Cijelo vrijeme samo smo čekali odgovor od Rihanne, ali zapravo nismo mislili da će se to ikad dogoditi jer znamo da je ona zauzeta i nismo uopće znali ni je li vidjela video", opisala je Oakes dojmove.

Inače, bakice su u objavi prikupile više od 30 milijuna pregleda na TikToku. U kratkom videu može se vidjeti 10 starijih žena u bijelim kostimima poput plesača na Super Bowlu i jedna u crvenom, koja je glumila Rihannu, kako plešu uz remix pjesme Rude Boy oponašajući Rihannin nastup.

Podsjećamo, Rihanna je na poluvremenu najgledanijeg sportskog događaja u SAD-u napravila spektakl i otkrila da je drugi put trudna. Svojim nastupom ispisala je povijest s obzirom na to da je prva milijarderka i prva poznata trudnica koja je nastupila na Super Bowlu.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.