Sestra Hailey Bieber u klubu bacila korišteni tampon na konobaricu, napala zaštitare

Foto: Instagram

Alaia Baldwin (31), starija sestra Hailey Bieber, uhićena je u subotu nakon incidenta u jednom noćnom klubu u Georgiji, javlja Page Six. 

Snimke nadzornih kamera prikazuju da je Alaia ušla u WC za zaposlenike. Pitala je konobaricu Haleigh Cauley smije li ući i promijeniti tampon, što joj je ona dozvolila. Međutim, Alaina neko vrijeme nije izlazila iz WC-a pa je konobarica pokušala ući. Strani mediji pišu da je Alaia tad uklonila tampon i bacila ga prema konobarici. U tom trenutku su reagirali zaštitari i izbacili je iz kluba.

Na snimci se vidi kako se opirala do izlaznih vrata, a u policijskom izvješću se navodi da je vukla za kosu jednog zaštitara, a drugoga udarila u genitalije. On je pak ispričala da je "nasilno udaljena iz kluba". Dodaju i kako je isprva nijekala da je bacila svoj korišteni tampon na Cauley, ali je kasnije izjavila da ga je bacila.

Inače, Alaia je uhićena nedugo nakon što je njezin otac Stephen izazvao zabrinutost među obožavateljima jer je tražio da mole za Hailey i Justina Biebera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.