Severina na koncertu u Sloveniji ugledala Mateju u publici i iznenadila je poklonom

Foto: Instagram

Severina je u Ptuju iznenadila obožavateljicu koja je bila u prvom redu na njenom koncertu.

"Dar za pamćenje", napisala je Mateja Skerbis uz fotografiju naušnica koje joj je poklonila splitska pjevačica. Kontaktirali smo Mateju i upitali je kako je došlo do toga da joj Severina pokloni naušnice.

"Bila sam na koncertu u Ptuju i došla je na red pjesma Plavog orkestra, Ja od rođendana. Severina je počela ispitivati publiku slavi li tko rođendan. Pogledala je u mene i pitala me slavim li ja. Ja joj kažem - ne. Pita dalje... A onda odjednom, pokazuje opet na mene i kaže da, iako ne slavim rođendan, naušnice su za mene", priča nam Mateja.

"Onda ih je dala svom prijatelju koji mi ih je donio. Rasplakala sam se od sreće. Bio je to prvi njen koncert na kojem sam bila, baš me iznenadila i impresionirala", rekla nam je oduševljena obožavateljica.

I Severina dobila poklon

Inače, i Severina je u Ptuju dobila poklon. Dobila je plišanog medvjedića odjevenog u majicu s likom nje i sina Aleksandra. "Razmjena ljubavi; vi meni najslađeg medu, ja vama naušnice i top, a i komadić srca. Sreća je moja što život provodim na pozornici i gledam ovakve prizore. Hvala, Ptuj", poručila je uz snimku s koncerta.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.