Ivan i Čedna zajedno su 50 godina. Otkrili su nam tajnu sretnog braka

Video: Index

PROŠETALI smo Zagrebom i sreli par koji nam je ispričao svoju ljubavnu priču. Čedna Cvitanić-Raičković, inače specijalistica ortodoncije i njezin suprug Ivan Budo Raičković, doktor stomatologije, zajedno su već gotovo 50 godina i otkrili su nam tajnu sretnog braka. 

"Upoznali smo se u ordinaciji jer smo oboje doktori. Ja sam već tu radila, a on je došao kao stažist. I tako, eto, prepoznali smo se po nekim sitnim i velikim detaljima. To je ljubav prema kazalištu, neke fine stvari, donosio mi je fine parfeme", ispričala nam je Čedna, a Ivan otkrio što najviše voli kod svoje supruge. 

@index.hr Čedna i Ivan zajedno su gotovo 50 godina i misle da isti pogled na život spaja ljude 🥰 #indexhr #brak #veza #ljubav #zagreb #fyp ♬ original sound - Index.hr

"Pa ima jak karakter. To mi je najjače", rekao je dok je njegova supruga otkrila: "Čujte, mi smo intelektualno na dobroj visini, tako da se nekad znamo i posvađati tko zna nešto bolje". 

"Drži nas intelekt" 

"Ali drži nas baš intelekt, to nas drži jako. Meni je to najvažnije kod muškarca i kod žene. Dobro, ja se volim i obući i izaći, ali meni je sadržaj u glavici najvažniji", objasnila nam je Čedna, a zatim su nam otkrili tajnu sretnog braka. 

"Znate što, kažu da se različiti ljudi susreću, a ne - trebaju biti isti. Dakle, isti pogled na život, iste ljubavi prema nekim stvarima, mislim da to spaja ljude, a ne različitost. Slične stvari, sličan pogled na život i slični prioriteti spajaju ljude. Nema vam tu pravila igre", objasnila je. 

"Nema neke šeme, kako vam bude" 

"To vam je kao u medicini. Mora biti ciljana, ne može se naširoko pucati topom na mrava. Ne može, mora biti laserski precizno. Tako da, nema neke šeme, kako vam bude", zaključio je Ivan. 

"Sve vam je to ‘very suspicious’, pa sad - ako upali, upali", našalila se Čedna za kraj, dok je njezin suprug rekao: "Tolerancija je možda jedan od igrača u polju koji napravi dosta", a ona se složila. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.