Streisand se oprašta od Kristoffersona: Čim sam ga ugledala, znala sam da je poseban

Foto: Press

Kris Kristofferson, utjecajni američki pjevač, glumac i tekstopisac, preminuo je u subotu u dobi od 88 godina. Od njega se sada opraštaju brojne zvijezde.

Barbra Streisand, koja je uz Krisa imala glavnu ulogu u filmu Zvijezda je rođena iz 1976. godine, rekla je da je znala da je Kristofferson "nešto posebno" prvi put kad ga je vidjela kako nastupa.

"Činio se kao savršen izbor za scenarij koji sam razvijala, a koji je na kraju postao Zvijezda je rođena", napisala je Barbra na Instagramu.

"U filmu smo Kris i ja pjevali pjesmu koju sam napisala za glavnu ljubavnu temu filma - Evergreen. Na mom zadnjem koncertu 2019. u londonskom Hyde Parku zamolila sam Krisa da mi se pridruži na pozornici i otpjeva naš duet Lost Inside of You. Bio je šarmantan kao i uvijek, a publika ga je nagradila pljeskom. Bilo je zadovoljstvo vidjeti ga kako dobiva priznanje i ljubav koju je itekako zaslužio", dodala je.

Dolly Parton: Uvijek ću te voljeti

Među glazbenicima koji su odali počast Kristoffersonu bila je i njegova kolegica, američka country zvijezda Dolly Parton, s kojom je glumio u filmu Joyful Noise iz 2012. godine.

Na Instagramu je napisala: "Kakav veliki gubitak. Kakav sjajan pisac. Kakav sjajan glumac. Kakav sjajan prijatelj. Uvijek ću te voljeti, Dolly."

Umro je u svom domu

Podsjetimo, glasnogovornik obitelji poručio je da je Kristofferson umro u svom domu u Mauiju na Havajima okružen obitelji, no nije naveo uzrok smrti.

Kris se probio u glazbeni svijet kao tekstopisac u glavnom gradu country glazbe Nashvilleu - pišući hitove poput Grammyjem nagrađene Help Me Make It Through the Night, For the Good Times i Me and Booby McGee, što je bio jedan od posljednjih hitova Janis Joplin.

Početkom 1970-ih, kad se već etablirao kao pjevač, započeo je i glumačku karijeru. Jedna od njegovih najpoznatijih uloga je ona u filmu Zvijezda je rođena uz Barbru Streisand.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.