Tiktoker sam putuje Tihim oceanom. Pokazao udaljenost od kopna pa zabrinuo fanove

Screenshot: TikTok

Tiktoker Luke (@sailing_songbird) dao je otkaz u jednoj srednjoj školi, gdje je predavao glazbeni, kako bi imao vremena - putovati Tihim oceanom. Luke putuje jedrilicom, i to potpuno sam.

Nedavno je na društvenoj mreži objavio video u kojem je pokazao svoju točnu lokaciju na Google kartama kako bi dočarao koliko je udaljen od kopna. "Zaglavio sam, vjetra nema", rekao je tiktoker u videu i otkrio da je udaljen od kopna više od 1600 kilometara. "Nevjerojatno je ploviti dok ničega nema na vidiku", dodao je. 

U trenutku kad se snimao, Luke je bio na dasci za veslanje, a njegova jedrilica se udaljila. Zato se i požalio kako nema vjetra da se ona približi. 

@sailing_songbird So disorienting with nothing on the horizon 🤯 #sailing #solosailor #paddleboard ♬ original sound - SV Songbird

Svi se pitaju istu stvar

Video je na TikToku skupio 32 milijuna pregleda i izazvao hrpu komentara. Mnogima nije bilo jasno kako Luke usred Tihog oceana uopće ima signala i kako može objavljivati na internetu. Neki su pak iskazali zabrinutost.

"Čovjek objavljuje s Tihog oceana, a ja gubim signal u kupaonici", našalio se jedan pratitelj.

"Nikad to ne bih mogla, previše me strah vode", Brate, vrati se na svoj brod, stresiraš me", "Ne bojiš se da će doći neki morski pas?", "Ovo je ludo", "Kako uopće puniš bateriju na mobitelu?", "Samo me zanima kakav mobitel ti imaš", "Molim te, čuvaj se", "Sve OK, ali zašto to radiš", pisali su drugi. 

@sailing_songbird Here is a throwback to Day 23 that i found in my GoPro footage. I get a lot of questions about how much water I have and whether I have a watermaker. This is how I keep my water tanks full. I realized that I could essentially survive forever, adrift in the doldrums, because it rains EVERY day and I had an unlimited supply of Mahi hanging out under the boat. I wonder what the record is for most days adrift in the doldrums 👀 #sailing #solosailor #straightfromnature ♬ original sound - SV Songbird

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.