Carmen Electra u intervjuu jedva mogla govoriti, ponašanjem zabrinula fanove

Screenshot: YouTube

CARMEN Electra, glumica najpoznatija po ulozi u Baywatchu, nedavno se pojavila u podcastu Dear Media The Skinny Confidential s Lauryn Bosstick. 

Njezino pojavljivanje poklopilo se s 35. obljetnicom Baywatcha, pa se, između ostalog, osvrnula i na dane svoje najveće slave. Međutim mnogi su na društvenim mrežama primijetili kako se 52-godišnja glumica mučila s izgovaranjem riječi i komentirali su da se čudno ponašala. 

"Djeluje kao da je toliko drogirana da jedva izgovara riječi. Ovo je bilo bolno za slušati. Ne mogu zamisliti da sjedim tamo i pokušavam se pretvarati da je sve normalno", napisao je jedan gledatelj. 

"Ovo je bilo teško gledati, s mukom sam pogledala do kraja. Bila je posvuda", napisala je druga. Inače, izvor blizak Electri potvrdio je za DailyMail da je njezino ponašanje posljedica nedavne borbe s covidom. Bolest se poklopila s turnejom Baywatch, zbog čega glumica navodno nije bila u najboljoj formi. 

"Uvijek su mi govorili da moram smršaviti" 

Electra je progovorila o pritiscima s kojima se morala nositi u karijeri, a voditeljica ju je upitala je li se ikada osjećala pod pritiskom standarda ljepote koje je postavila TV serija koja ju je proslavila. 

"Jesam, jer su mi uvijek govorili da moram smršaviti", odgovorila je Electra, koja je u mladosti pohađala tečaj za balerine te dodala da sad cijeni svoje tijelo točno onakvo kakvo je bilo dok je glumila u Baywatchu: "Kad se prisjetim tog vremena, volim svoje tijelo i volim to što sam imala obline." 

"Bio je to početak onih vremena u kojima su vam producenti mogli doći i reći: 'Moraš prestati jesti neke grickalice.' U tom sam trenutku to doista ozbiljno shvatila kao profesionalna plesačica jer je to uvijek bilo urezano u moje misli dok sam odrastala", objasnila je. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.