Glumac Ashton Kutcher pričao je o Diddyjevim partyjima: "To su neka čudna sjećanja"

Foto: Profimedia

Glumac Ashton Kutcher (46) dobar je prijatelj repera Seana Diddyja Combsa, poznatijeg kao P. Diddy, uhićenog zbog optužbi za trgovinu ljudima u seksualne svrhe, reketarenje, posredništvo u prostituciji i ostale povezane zločine.

>>14 stranica horora. Za što se sve tereti Diddyja

S obzirom na njihovo poznanstvo, Kutcher je bio redovit uzvanik na Diddyjevim razuzdanim zabavama, o čijim je detaljima upitan tijekom gostovanja u emisiji Hot Ones prije nekoliko godina, prenosi Page Six.

Glumac odbio govoriti o pojedinostima Diddyjevih tuluma

"Imam puno toga za reći, ali ne smijem. Dakle, uh... Ne smijem prepričati ni ovu. Priče o Diddyjevom tulumu, čovječe, to su neka čudna sjećanja", rekao je te odbio govoriti o pojedinostima zabava.

Poznato je da su glumac i reper 2009. godine organizirali Diddyjevu tradicionalnu bijelu zabavu povodom borbe protiv malarije, koja se zvala Malaria No More. Međutim, ne postoje nikakve naznake ili dokazi da su Ashton ili netko od ostalih poznatih s partyja bili uključeni u ilegalne radnje.

>>Tko je sve bio na Diddyjevim partijima?

Kutcher se prisjetio druženja s Combsom i kako su znali gledati nogomet, kao i reperove težnje da u svemu bude najbolji. Kako kaže, Combs je jednom prilikom predložio da zajedno trče i otprilike na pola puta mu je ponestalo snage, pa je zamolio Kutchera da zbog paparazza neprimjetno uspori kako ne bi izgledalo kao da on ne može trčati. To je repera razljutilo te je, prema Ashtonovim riječima, počeo trenirati za njujorški maraton.

P. Diddy suočava se nizom optužbi 

Podsjećamo, reper P. Diddy suočava se s nizom optužbi - od seksualnog napada i zlostavljanja do trgovine ljudima - uključujući i optužbe njegove bivše partnerice Casandre "Cassie" Venture. On je negirao sve za što ga terete. Njegov odvjetnik Marc Agnifilo rekao je da su "razočarani" uhićenjem i da je njegov klijent "nevin čovjek".

"Sean 'Diddy' Combs glazbena je ikona, samouki poduzetnik, obiteljski čovjek pun ljubavi i dokazani filantrop, koji je proveo posljednjih 30 godina gradeći carstvo, obožavajući svoju djecu i radeći na uzdizanju crnačke zajednice", rekao je također odvjetnik.

Organizirao je puno tuluma koje se sada naziva zloglasnima

Nakon što je uhićen, veliku pažnju izazvali su njegovi "bijeli partiji", zabave koje su se održavale od 1998. do 2009. u njegovoj vili u East Hamptonsu. Dress code - sve bijelo. No, to nije jedina vrsta tuluma koje je organizirao. Tijekom njegove karijere bilo je puno tuluma koje se sada naziva zloglasnima.

Na tim zabava bilo je polugolih žena, žena u kostimima anđela koje su dijelile pića gostima... Tom Swoope, bivši insajder glazbene industrije, ispričao je kako je sve to izgledalo. Kada bi krenula "prava" zabava, Tom kaže da su muški i ženski gosti bili seksualno ponižavani kako bi dobili diskografske poslove ili novac. 

Kaže da su se svakakve droge konzumirale na tim zabavama - od ecstasyja do kokaina. Postojale su i seks-sobe, koje je agent ministarstva domovinske sigurnosti opisao nakon pretresa. U sobama je bilo mnogo kamera.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.