KVIZ Ako nemate barem 7/10 na ovom kvizu o trudnoći, trebate se još educirati

Foto: Shutterstock

Sadržaj nastao u suradnji s: dm Hrvatska

TRUDNOĆA je čarobno, ali ponekad i izazovno razdoblje u životu svake žene. To je vrijeme ispunjeno očekivanjem, radostima i novim iskustvima, ali i prilika za suočavanje s brojnim promjenama. 

Kako biste što lakše i bezbrižnije prošli kroz ovo razdoblje, trebate se dobro i na vrijeme informirati. Mame i tate, ako želite provjeriti koliko znate o izazovima koje nose trudnoća i roditeljstvo, za vas smo pripremili zabavan i edukativan kviz. Odgovorite na pitanja i saznajte koliko ste upućeni! 

Planiranje dnevnih obaveza i aktivno uključivanje oba partnera u pripreme za dolazak bebe može značajno smanjiti stres. Sudjelujte zajedno u svim fazama – od pripreme doma, preko podrške tijekom poroda, do pomoći pri dojenju. Takva podrška ne samo da olakšava prilagodbu budućim mamama već i stvara snažan osjećaj zajedništva i priprema za nadolazeće promjene.

Koliko podrška znači trudnicama i mamama zna dm, koji je pripremio poseban program za mame & bebe. Sve trudnice i bebe rođene u Hrvatskoj od 1.1.2024. prilikom posjeta prodavaonici mogu preuzeti Paket dobrodošlice, odnosno Paket za trudnice s višestrukim pogodnostima. Mogu ih zatražiti na blagajni dm-a uz predočenje svoje dm active beauty kartice. 

U Paketu dobrodošlice nalaze se pelene Pampers Premium Care S1 2-5 kg u pakiranju od 26 komada, vlažne maramice Pampers Sensitive new baby, 50 komada, savjetnik za mame & bebe koji sadrži knjižicu dobrodošlice s brojnim pogodnostima te torba babylove. 

Buduće majke mogu preuzeti Paket za trudnice. On sadrži savjetnik za buduće majke s knjižicom u kojoj se mogu pronaći brojne pogodnosti za trudnice i Biobaza torbu. 

Novosti u ovoj godini su eKuponi u savjetnicima za bebe i trudnice koji se preuzimaju s 'Moj dm' aplikacijom. Također, paket dobrodošlice za bebe obogaćen je simpatičnom torbom “žirafa”. Za preuzimanje paketa obratite se djelatnicima dm-a koji će vam, uz predočenje dm active beauty kartice, predati traženi paket.

Na kraju, ne zaboravite otvoreno komunicirati sa svojim liječnikom, obitelji i prijateljima. Njihova podrška i savjeti mogu biti neprocjenjivi u ovom posebnom razdoblju vašeg života. Uživajte u svakom trenutku.

Sponzorirani sadržaj donose Index i dm u skladu s najvišim profesionalnim standardima.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.