"Ne može pogriješiti": Zendaya u pripijenoj haljini sve prisutne ostavila bez daha

Foto: Profimedia/asos.com/shein.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

NE ZNAMO za vas, ali mi još uvijek ne možemo prestati razmišljati o haljini koju je Zendaya nosila prošlog vikenda. Ova mlada zvijezda zablistala je u vintage haljini Boba Mackieja iz kolekcije F/W 01, kojom je odala počast Cher.

Samo pet dana kasnije Zendaya nas je opet oduševila! Sinoć je izašla iz hotela u New Yorku noseći dugu kožnu haljinu Louis Vuitton u najpopularnijoj boji sezone: bordo. Ova boja ne samo da je popularna već je i simbol elegancije i zavodljivosti, a Zendaya je to potvrdila svojim izgledom.

@zendholland TOO FINE #zendaya #zendayacoleman #zendayaedit #tomdaya #foryoupage #fyp #foryoupage #foryou ♬ Maneater - 🎧

Fanovi su bili oduševljeni njezinom haljinom, a društvene mreže su preplavljene komentarima o njenom izgledu. "Kakva haljina", "Ne može pogriješiti", "Ima li nešto u čemu ne izgleda dobro?", "Ova žena uvijek izgleda prekrasno", pisali su na društvenim mrežama.

U nastavku smo pronašli nekoliko sličnih modela kožnih haljina koje bi mogle biti odličan dodatak vašem ormaru. S obzirom na to koliko je bordo boja u trendu, vrijeme je da se i vi odlučite za ovaj zavodljivi izgled.

Asos, kožna haljina, 44.99 eura
Asos, kožna haljina, 79.99 eura
Shein haljina, 16.87 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.