Kuća na Ksaveru prodaje se za 400.000 eura. Pogledajte fotke

Foto: Index Oglasi

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

PREGLEDALI smo Index Oglase u potrazi za zanimljivim nekretninama, a pažnju nam je privukla kuća u nizu na zagrebačkom Ksaveru. Sagrađena 1985. godine, kuća ima dvije etaže povezane unutarnjim stubištem, a ukupna površina iznosi 119.82 kvadrata. Cijena je 400.000 eura.

Terasa s pogledom na zelenilo

U prizemlju se nalaze ulazni hodnik, WC, dnevni boravak s kuhinjom i blagovaonicom te izlaz na terasu s pogledom na zelenilo. Iz kuhinje stepenište vodi u podrum, koji se trenutno koristi kao vešeraj.

Na katu su tri spavaće sobe

Na katu se nalaze tri spavaće sobe, kupaonica s WC-om i kupaonica s tušem. U oglasu je navedeno da je moguće kupiti garažu s jednim parkirnim mjestom.

Također je istaknuto da se kuća nalazi na izuzetnoj lokaciji, svega nekoliko minuta od strogog centra grada. U blizini su javni prijevoz, vrtić, škole, trgovine, parkovi i ostali sadržaji potrebni za život.

Oglas možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.