Kupci hvale povoljne krpice s Temua za Swiffer Sweeper. Isprobali smo ih

Foto: Index

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SWIFFER je brend proizvoda za čišćenje, a neki od najpopularnijih proizvoda marke su Swiffer Duster, Swiffer Sweeper i Swiffer WetJet. Imam dva od nabrojanih proizvoda i oba su mi odlična te ih redovito koristim. Ovaj put osvrnut ću se kratko na Swiffer Sweeper, koji je idealan za čišćenje podova, zidova i drugih površina.

Odnosno na krpice i maramice koje je potrebno kupiti uz njega, koje nisu jeftine. Set od 20 komada vlažnih maramica i set od 36 komada maramica za prašinu stoje po oko 10 eura, što se vrlo brzo može pretvoriti u skup sport.

2.24 eura za set od 30 komada s Temua

Za mokro pranje poda lako sam pronašla zamjenu s višekratnim krpama od mikrofibre, no za suhe maramice za prašinu do sada nisam našla adekvatnu alternativu. Pretražujući ponudu na Temuu, uočila sam u prodaji krpice za čistač poda koji je jako nalikovao Swiffer Sweeperu, a set od 30 komada koštao je 2.24 eura, na sniženju, naravno.

Uzela sam najmanji set za probu, no dostupni su i veći setovi od 120 komada (4.79 eura) i 180 komada (31 euro). Nije mi jasno zašto set od 180 komada toliko košta, teško da će ga netko kupiti po toj cijeni.

Ušteda je veća od 70%

Recenzije su me dodatno uvjerile da su ove krpice dobar ulov: "Vrlo su slične Swifferovim krpicama, odlične za čišćenje prašine s površina", "Skupljaju prašinu baš kao originalne Swiffer krpice", "Povoljna zamjena za Swiffer".

Gore originalne Swiffer krpice, dolje Temu verzija

Mogu potvrditi da su krpice zaista povoljna i dobra zamjena za originalne Swifferove. Iako nisu identične - malo su veće i nisu savršeno rezane, što pokazuje manjak kontrole kvalitete u proizvodnji - učinkovite su u skupljanju prašine, dlaka i druge prljavštine jednako kao originalne Swiffer krpice. 

Temu verzija na Swifferu

Sve u svemu, ako imate Swiffer Sweeper i tražite povoljnije krpice za brisanje prašine i prljavštine s raznih površina, mogu preporučiti ovu opciju s Temua. Ušteda je značajna - veća od 70% u odnosu na originalne Swiffer krpice. Naravno, pod uvjetom da ne kupite najskuplji set s Temua.

Ako vas zanima recenzija Swiffer Sweepera, možete je pronaći ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.