Olivia Munn pokazala ožiljke od mastektomije u novoj Skims kampanji

Foto: skims.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

SKIMS se u novoj kampanji udružio s glumicom, aktivisticom i majkom Olivijom Munn. U suradnji sa zakladom Susan G. Komen kampanja naglašava Olivijin put kroz borbu s rakom dojke, potičući žene da stave zdravlje na prvo mjesto i redovito odlaze na preventivne preglede.

Ranije ove godine Munn je podijelila svoju priču o borbi s rakom dojke, što je dovelo do znatnog porasta posjeta stranici američkog Nacionalnog instituta za rak, gdje se može procijeniti rizik od oboljenja.

"Ja sam Olivia Munn i preživjela sam rak dojke"

Uz fotografije kampanja uključuje i video u kojem Olivia govori o svom iskustvu. "Ja sam Olivia Munn i preživjela sam rak dojke. Kad pogledam svoje ožiljke, promijenjen izgled grudi ili način na koji mi odjeća sada pristaje, osjećam samo duboku zahvalnost. Kako moje tijelo danas izgleda odraz je snage kojom sam se borila."

"Svi nose Skims", zaključila je Olivia u videu. "Velika mi je čast surađivati sa Skimsom i zakladom Susan G. Komen na ovoj kampanji koja mi je osobno vrlo važna", izjavila je glumica u priopćenju o ovoj suradnji. 

Kampanju je snimila fotografkinja Vanessa Beecroft, a prikazuje Munn u nekoliko popularnih Skims modela, uključujući Nipple Bra i Teardrop Push-Up grudnjak. Od 23. do 31. listopada Skims će donirati 10% maloprodajne cijene svakog prodanog grudnjaka, osim braleta, zakladi Susan G. Komen.

"Hvala vam"

Kampanja je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama. "Hvala vam na podizanju svijesti", "Ovo je nevjerojatno", "Volim ovu kampanju, hvala vam", "Prekrasna kampanja", "Kao netko s ožiljcima od operacije, ovo je tako posebno vidjeti!", "Ovo je moćan potez", "Ona je sve", "Prekrasna je", neki su od komentara na Instagram profilu brenda. 

Ponudu brenda iz ove kampanje možete vidjeti ovdje

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.