"Ostala sam bez daha": Božićni tanjuri iz H&M-a oduševili su mnoge

Screenshot/Foto: TikTok/hm.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DO Božića je ostao 91 dan, a neke trgovine već su predstavile svoje božićne kolekcije. Na društvenim mrežama već se može pronaći sadržaj posvećen jednom od najljepših razdoblja u godini, pa mnogi dijele ulove iz trgovina i preporuke kako urediti dom za nadolazeće blagdane.

Posljednjih nekoliko dana posebno se ističe kolekcija tanjura iz trgovine H&M, koja je savršena za božićno uređenje doma. Ove tanjure krase oslikane imele na rubovima te dekorirano božićno drvce u sredini, uz druge božićne elemente. Kolekcija je vrlo brzo postala viralna na društvenim mrežama.

@corneliagil Det sötaste 🥹 #hmhome #hmchristmas #hmhomechristmas #fördigpage #fördigsidan ♬ Somewhere in My Memory (Home Alone Theme) - Song Christmas Songs & Holiday Guitar & Traditional Song
@alvaugc Äntligen!!😭 Fick tag på assietterna förra året men dessa sålde slut dirket, nu är de tillbaka 😍 #christmasinterior #countdowntochristmas #christmasdecor ♬ Children, Christmas, Cute(1159839) - KBYS
@04belle2 Hur fina tallrikar inför jul? ❄️ #christmas #christmastiktok #for #you #cozy #jul #hmhome ♬ Somewhere in My Memory (Home Alone Theme) - Song Christmas Songs & Holiday Guitar & Traditional Song

"Jedva čekam urediti dom za Božić", "Tako su nostalgični", "Brzo će se rasprodati", "Baš su lijepi", "Čekam da se pojave online", "Tako mi je drago da su vratili ove tanjure, trebam još", "Ajme, prelijepo", "Ostala sam bez daha", "Obožavam", samo su neki od komentara ispod ovih videa na TikToku. 

Dio je božićne kolekcije

Tanjuri iz TikTok videa dio su H&M Home božićne kolekcije i savršeno se uklapaju u blagdansku atmosferu s elegantnim i nostalgičnim dizajnom, što su neki korisnici primijetili.

Kolekcija se sastoji od nekoliko komada: većeg tanjura za jelo, dva manja tanjurića, zdjelice, pladnja i šalice. Prigodno ukrašen bor s crvenim kuglicama i poklonima ispod dominira većinom komada, dok motivi imele i božikovine na rubovima doprinose svečanoj eleganciji.

Nisu još svi komadi na stanju

Ako vam se ova kolekcija čini poznatom, niste u krivu - H&M ju je već imao u ponudi tijekom prijašnjih božićnih sezona, očito odlučivši vratiti ove popularne komade zbog njihove neodoljive blagdanske privlačnosti. S detaljima poput kućice prekrivene snijegom, jelena i zeca na jednom od tanjura, ovi komadi unose dašak božićne čarolije u svaku blagdansku postavu stola.

Što se tiče dostupnosti, za sada su na H&M-ovoj hrvatskoj stranici dostupni samo najmanji tanjurić i set šalica, dok su ostali komadi u dolasku. Može se dobiti obavijest putem e-maila kada ponovno budu na stanju.

Mali tanjurić za šalicu, H&M, 2.49 eura
Set s dvije šalice i tanjurića, H&M, 14.99 eura
Šalica, H&M, 5.99 eura
Zdjelica, H&M, 7.99 eura
Tanjur, H&M, 9.99 eura
Manji tanjur, H&M, 7.99 eura
Pladanj, H&M, 14.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.