Domaći brend čije šalice Hrvati obožavaju najavio veliku rasprodaju

Foto: Instagram

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

DOMAĆI brend ChiaCups, najpoznatiji po svojim šalicama s točkicama, ove će nedjelje, 29. rujna, imati rasprodaju šalica s manjim greškama.

Kako je brend izvijestio na svom Instagram profilu, rasprodaja će se održati u njihovom ChiaCups Shopu na adresi Šenoina 22 u Zagrebu. Naveli su da će vrata otvoriti u 9 ujutro i bit će otvoreni do 17 sati, ali će rasprodaja trajati dok šalice budu dostupne. Dodali su da će izbor i popusti biti odlični.

Prvi set nastao je prije nekoliko godina

ChiaCups Studio je mali keramički studio koji su osnovali Filipa Sorko i Antun Ružolčić. Njihove šalice s točkicama postale su hit ne samo među Hrvatima već i šire.

Prvi set nastao je prije nekoliko godina, kada je Filipa poželjela imati originalne i jedinstvene šalice za kavu u svojoj kuhinji. Njezin partner Antun, akademski kipar, izradio joj je prvi set Chia šalica.

Nakon što je Filipa objavila fotografije šalica na svom Instagram profilu, dobili su mnoštvo pozitivnih reakcija, što ih je potaknulo da otvore mali keramički studio i pretvore svoj hobi u posao s punim radnim vremenom.

ChiaCups Studio smješten je u malom selu Triblju u Hrvatskoj, a prošle godine proširili su poslovanje te sada imaju Shop&Coffee Bar u centru Zagreba, u Šenoinoj ulici.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.