Pitali smo vas koja je najljepša boja kuhinje - jedna je uvjerljivo pobijedila

Foto: Shutterstock/lesnina.hr/emmezeta.hr

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

KUHINJA je bez sumnje jedna od ključnih prostorija u domu, često ona koja diktira stil uređenja ostatka prostora. Njen izgled i boje nisu važni samo zbog praktičnosti već i zbog toga što mogu postaviti ton za cjelokupni estetski dojam doma, posebno u open space interijerima koji su danas sve popularniji.

U nedavnom članku o bojama kuhinjskih ormarića koje dizajneri smatraju bezvremenskim, pitali smo vas koja vam je najljepša boja kuhinje. Rezultati su jasni - većina vas odabrala je bijelu, dok su krem i siva zauzele drugo i treće mjesto.

Bijela i krem odolijevaju vremenu i promjenama trendova

Zanimljivo je da upravo bijelu i krem boju dizajneri interijera često preporučuju kao najsigurniji izbor jer su to boje koje će s lakoćom odoljeti vremenu i promjenama trendova.

Bijela kuhinja, klasik interijera, simbolizira čistoću i svježinu, a prostor čini svjetlijim i prostranijim. Odlično se kombinira s raznim materijalima i stilovima, od drvenih detalja za toplinu do metalnih elemenata za industrijski štih.

Krem kuhinje, s druge strane, nude savršen balans između topline i neutralnosti. One stvaraju ugodnu, elegantnu atmosferu i izvrsno se uklapaju s prirodnim materijalima poput drva ili kamena. Dugotrajne su i uvijek u modi, pružajući prostoru suptilan, sofisticiran izgled.

Bijela kuhinja najbolje odgovara kada je cilj osvijetliti prostor i postići moderan, čist izgled, dok krem nijanse pružaju topliju i ugodniju atmosferu s nježnijim, prirodnijim tonovima.

Blok kuhinja, Emmezeta, 1384.90 eura
Kuhinja Lesnina, cijena na upit
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.