"Super kvaliteta": Ovaj prsluk s Temua je hit među Hrvaticama

Foto: temu.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

TKO danas ne kupuje s Temua? Ova online trgovina postala je nezaobilazna destinacija za sve ljubitelje mode i stila, a popularnost joj svakim danom raste. Temu je osvojio srca mnogih, pa nije čudno da i Hrvati traže najnovije trendove i povoljne cijene na ovoj platformi.

Među raznim komadima koji se nude, jedan ženski komad privlači posebnu pozornost među Hrvaticama. Riječ je o pufastom prsluku koji je postao pravi hit.

Najprodavaniji artikl u kategoriji ženskih kaputa i jakni 

Ovaj topli midi prsluk se zatvara na patentni zatvarač i nema rukave, a na webu ističu da je savršen za jesen i zimu. Ovaj komad odjeće postao je najprodavaniji u kategoriji ženskih kaputa i jakni na Temuu. Ono što ga čini posebnom je svestranost - savršen je za slojevito odijevanje u jesenskim mjesecima, a dovoljno topao da vas zaštiti i kad su zimski dani malo blaži.

Kupilo ga je više od 26 tisuća ljudi

Impresivne brojke govore same za sebe - ovaj pufasti prsluk kupilo je više od 26 tisuća ljudi, a s ocjenom od 4.9 zvjezdica, može se reći da su kupci zaista oduševljeni njime. 

Evo što neki od njih kažu: "Apsolutno odličan prsluk. Sve preporuke!", "Odlična jakna, topla i lagana", "Nevjerojatno kao na slici, apsolutno prekrasno", "Prekrasan prsluk. Super kvaliteta", samo su neke od recenzija.

Cijena prsluka iznosi 16.39 eura, a možete ga vidjeti ovdje.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.