Uske bež haljine opet su na tronu. Ovakve nose Kendall Jenner i Ashley Roberts

Foto: Profimedia/hm.com/reserved.com

Pri kreiranju rubrike Index Shopping nastojimo izdvajati odlične proizvode koji se i nama sviđaju te odlične akcije i popuste. Ne objavljujemo proizvode koje i sami ne bismo kupili ili smatramo da njihova promocija nije u skladu s profesionalnim standardima. Neki proizvodi u rubrici Index Shopping mogu biti sponzorirani.

IAKO su bež boja i uske haljine još uvijek popularne, kao da dugo nismo vidjeli kombinaciju navedenog, odnosno bež uske haljine. Nedavno su upravo u njima viđene neke poznate osobe poput Kendall Jenner, Ashley Roberts, Hailey Bieber i druge. Eleganciju su pronašle u jednostavnosti.

Udobnost i svestranost prije svega

Ove popularne haljine mahom su izrađene od žersej materijala koji je mekan, elastičan i udoban. Zahvaljujući svojoj rastezljivosti, lako se prilagođava različitim oblicima tijela, stoga ćete teško pogriješiti pri izboru.

Meka i podatna na dodir, haljina od žerseja lijepo pada na tijelo, prateći siluetu na diskretan način. Često dizajnirana s lijepim naborima ili drapiranim detaljima, ovaj stil haljine može biti ležeran, ali i vrlo elegantan, što ćete sami lako odrediti pomno odabranim modnim detaljima.

Kendall Jenner svoju je bež haljinu od žerseja učinila odličnom za večernji izlazak odabirom male torbice i elegantnih sandala, dok su Hailey Bieber i Ashley Roberts svoje haljine detaljima učinile nešto formalnijim i poslovnijim.

Haljine od žerseja lako je pronaći i u našim trgovinama, a niže smo izdvojili neke modele.

Haljina od žerseja, H&M, 12.99 eura
Rebrasta haljina od žerseja, H&M, cijena na sniženju je 17.99 eura
Bež haljina od žerseja, Reserved, cijena na sniženju je 10.99 eura
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.