Portugalac Lima vratio se u Hajduk

PORTUGALAC Ruben Lima i službeno se vratio u Hajduk. Splitski klub na svojim je web stranicama objavio da je dogovoren nastavak suradnje s lijevim braničem, koji je čak pristao na smanjenje plaće. Podsjetimo, Portugalac je prošle sezone bio ponajbolji igrač Hajduka da bi od lipnja, uz dopuštenje kluba, pokušavao pronaći inozemni angažman, ali očito bez uspjeha...

''Hajdukov Portugalac Rúben Lima vratio se na Poljud, te započeo s treninzima. U razgovoru s čelnicima kluba dogovorio je nove uvjete nastavka suradnje, povoljnije za Hajduk u odnosu na one koje je imao tijekom prošle sezone, te su se stekli uvjeti da se priključi suigračima".

Podsjetimo, ovaj lijevi bočni igrač je započeo s pripremama za ovu sezonu, no tijekom boravka momčadi u Kupresu, u lipnju, vratio se u Portugal. Nakon tri mjeseca ponovno je na Poljudu. 

Naravno, Lima će uvodne treninge odraditi odvojen od suigrača, prije svega radeći s trenerima zaduženima za kondicijski dio priprema. Tijekom aktualnog tjedna Bijeli su ionako najmanje na Poljudu. Utorak i srijedu provode u Karlovcu, odnosno Slunju, a petak i subotu u Zagrebu'', stoji u priopćenju Hajduka.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.