Barcelonin as odbio je 100 milijuna eura. Toliko bi dobio i klub

Foto: EPA

BARCELONA je bila spremna prodati Raphinhu u ovom prijelaznom roku, posebice nakon što se počela spominjati ponuda iz Saudijske Arabije u iznosu od 100 milijuna eura. Krilni napadač katalonskog kluba odbio je prelazak, iako je i njemu navodno bio nuđen iznos o kakvom tek može sanjati u europskom nogometu.

Raphinhinom prodajom Barcelona je namjeravala olakšati si tešku financijsku situaciju, no Brazilac, koji je pod ugovorom do ljeta 2027. godine, nije želio La Ligu i europski nogomet zamijeniti nižom razinom. Čak ni pod cijenu od 100 milijuna eura, koliko je iznosila ponuda za potpis četverogodišnjeg ugovora.

Bilo je zainteresiranih

Ranije se pisalo da je u katalonski klub stigla ponuda od 80 milijuna eura za Raphinhu. Ostalo je skriveno koji je klub poslao ponudu, ali spekuliralo se da su sva četiri velika saudijska kluba, Al-Hilal, Al-Nassr, Al-Ittihad i Al-Ahli, spremna platiti taj iznos.

Raphinha je u karijeri nastupao za Vitoriju Guimaraes, Sporting, Rennes i Leeds. Barcelona ga je u ljeto 2022. kupila za 58 milijuna eura od Leedsa. Transfermarkt mu vrijednost procjenjuje na 50 milijuna eura. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.