Bellingham: Ovo je sjajan osjećaj, ali ne želim da se ponovi

Foto: EPA

ENGLESKA je u nevjerojatnoj utakmici osmine finala Europskog prvenstva pobijedila Slovačku 2:1 i plasirala se u četvrtfinale u kojem će igrati protiv Švicarske. Slovačka je povela golom Ivana Schranza u 25. minuti i vodila je sve do nadoknade. No, onda je u četvrtoj minuti dodatka Jude Bellingham škaricama izjednačio, a u prvoj minuti produžetka Harry Kane zabio za veliki preokret.

Više od 90 minuta Engleska je igrala grozno. Momčad Garetha Southgatea igrala je sporo, bezidejno i takvim pristupom kao da je i iznenadila same Slovake, koji su vjerojatno očekivali presing velikog favorita od prve minute. Engleski mediji slave "zlatnog dečka" Bellinghama koji je spasio ekipu.

"Igranje za Englesku nosi veliki pritisak"

Igrač Real Madrida govorio je o napetoj završnici: "Kada ste 30 sekundi od odlaska kući i osjećate se kako ste iznevjerili naciju, a onda jednim udarcem lopte se sve preokrene. To je osjećaj koji ne želim, ali kada do njega dođe, onda je to sjajan osjećaj. Igranje za Englesku je odlična stvar, ali također nosi i veliki pritisak. Biti na terenu i zabijati golove su vrlo sretni trenuci, a osim gola Slovaka mislim kako smo bili jako dobri.

Ulazili smo u dobre prostore, ali trebali smo biti efikasniji. Ipak, najvažnije je kako smo pokazali karakter, a u utakmicama na ispadanje kada napravite nešto ovakvo, onda ljudi mogu govoriti: 'To je pravi duh, imamo momčad'. No, takvi trenuci ne dolaze ako nema nedaća."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.