Srpski komentator o Keku: Ne možeš uvesti dvojicu, a jedan ima psihičkih problema

Foto: Screenshot (YouTube/RTRS)

PORTUGAL je boljim izvođenjem jedanaesteraca pobijedio Sloveniju (3:0 nakon penala) i plasirao se u četvrtfinale Europskog prvenstva u kojem će u petak igrati protiv Francuske. Golova na utakmici sa Slovenijom nije bilo u 120 minuta igre. Portugal je možda i najbliže tome da izbjegne udarce s bijele točke bio u 105. minuti, kad je Cristiano Ronaldo imao priliku zabiti iz jedanaesterca.

Veliku šansu imao je i slovenski napadač Benjamin Šeško, čiji je udarac nekoliko minuta prije kraja sjajno zaustavio Diogo Costa. Pristupilo se izvođenju jedanaesteraca, a tu su Slovenci promašili sva tri. Josipa Iličića, Juru Balkovca i Benjamina Verbiča zaustavio je sjajni Costa, a Portugal je nakon toga izborio četvrtfinale protiv Francuske. RTS-ov komentator Rade Bogdanović nije bio zadovoljan izmjenama Matjaža Keka te promašajem Šeška.

"Ne možeš uvesti dvojicu, a jedan ima psihičkih problema"

"Bio bih sretan da je Slovenija prošla. Na kraju su sitnice odlučile. Kada četiri utakmice ne izgubite nakon ovakvog fajta... Ipak, neiskustvo je to. Ne može trener uvesti dvojicu, a jedan ima psihičkih problema. Najgori mogući izbor izbornika Keka je da dva ljevonoga igrača uvedeš."

Bogdanović je mislio na Josipa Iličića (36), nogometaša Maribora. Iličić je prije četiri godine imao brojnih problema u privatnom životu, i to dok je sjajno igrao za Atalantu. Bogdanović tu nije stao:

"Šeško? Momak, kada ćeš ako nećeš večeras? Pobjegneš, pa ne šutiraš, nego zgužvaš loptu lijevom nogom. To je presudilo. U idealnom momentu je mogao riješiti, ali nije uspio. Igrač vrijedi 50 milijuna eura, a loptu tako zgužva lijevom nogom."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.