Češki klub angažirao zvijezde 18+ filmova. Na TikTok profilu imaju gomilu fanova

Foto: TikTok

ZANIMLJIVA priča stiže iz Češke. Tamošnji trećeligaš FK Viagem Ústi nad Labem, koji je u vlasništvu Viagema, velike češke agencije za nekretnine, na sve moguće načine pokušava podići broj fanova, a sad su se odlučili za neobičan pristup.

Njihov TikTok profil iz dana u dana broji sve više pratitelja, a jedan od razloga su post-match intervjui klupske glasnogovornice Tane Bystronove, inače tamošnje zvijezde filmova za odrasle. Klub je odlučio i snimiti kalendar za sljedeću godinu, a za potrebe snimanja osim Bystronove su angažirali još nekoliko glumica 18+ filmova.

Moguće je da su ove inovacije u marketingu pozitivno djelovale na igrače jer je FK Viagem u prvenstvo ušao s 13 bodova iz 6 utakmica i na vrhu je treće lige. 

@fkviagemusti

🗣️ Dva dvougólový střelci David Černý a Marek Červenka hodnotí dnešní utkání s Jabloncem 👏

♬ původní zvuk - FK VIAGEM Ústí nad Labem

Igrao je u životu samo FIFA-u, a onda mu je otac kupio mjesto u momčadi 

Inače, iz istog kluba je prošle godine stigla još jedna urnebesna vijest. Naime, mladić po imenu Martin Podhajsky, koji nema veze s nogometom, postao je novi igrač ovog kluba, i to zahvaljujući tome što je njegov otac platio klubu 20 tisuća eura.

Otac mladića je prema pisanju čeških medija, čelnicima kluba ponudio taj iznos pod uvjetom da njegov sin igra bar 10 minuta po utakmici, što su se složili iz uprave. 

"Nikad nije igrao nogomet. Samo FIFA-u na računalu. S druge strane, nisam vidio toliko novca kako se valja po zemlji. Da li mi netko taj novac, pustit ću bilo koga da se pridruži'', rekao je  predsjednik kluba Premisl Kuban, čija je kompanija Viagem kupila klub za četiri milijuna eura.
 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.