Cijelu prošlu sezonu vodili su divlju bitku za SHNL, sad će igrati u Kupu

Foto: Matija Milanovic /PIXSELL

CIJELU prošlu sezonu u SuperSport PL gledali smo veliku bitku između Šibenika i Zrinskog Osječko 1664. Od prvog do zadnjeg kola ta su dva kluba vodila neizvjesnu borbu za mjesto u elitnom razredu, a do njega je došao Šibenik pobjedom kod najvećeg rivala u zadnjem kolu 2:0.

Gazda Zrinskog, kontroverzni Ivan Komak, u nekoliko se navrata znao obrušiti na Šibenik, a nakon poraza u Osijeku u zadnjem kolu prošle sezone osuo je paljbu po sucima i vrhu HNS-a.

Zato će biti zanimljivo pogledati dvoboj ova dva kluba, ovaj put u šesnaestini finala SuperSport Hrvatskog nogometnog kupa. Utakmica je na rasporedu u utorak, a tim povodom trener Šibenika Mario Carević najavio je kakvu utakmicu očekuje:

"Neka se viroza uvukla u svlačionicu"

''Idemo po prolaz, bit će ovo drugačija utakmica od one iz posljednjeg kola koju svi u klubu jako dobro pamtimo. Oni su izmijenili cijelu ekipu, a mi za sutrašnju utakmicu imamo puno izostanaka. Neka viroza se uvukla u svlačionicu, ponio sam šalabahter po prvi put da vam ih sve mogu nabrojiti.

Nema Božića, Perića, Punčeca, Santinija, Gačića, Kolege, Majića, Gačića i Bakovića, a Žutu smo poštedjeli zbog sitne ozljede. Bakić i Prekodravac su s U-21 reprezentacijom, Pozo je i dalje aut, pa smo priključili tri juniora, Kulušića, Grbelju i Sopića", rekao je Carević pa je potvrdio da će ova utakmica biti dobra prilika za ostale igrače da pokažu da vrijede.

''Sigurno, svaka utakmica i svaki trening je prilika za dokazivanje. Da sam ja na mjestu igrača koji do sada nije puno participirao, jedva bih čekao sutrašnju utakmicu. Imali smo sada vikend bez utakmica i siguran sam kako su igrači koji su na raspolaganju za sutrašnju utakmicu svježi i željni.'' 

Šibenik je trenutačni četvrta momčad SHNL-a, dok je Zrinski tek deveti u drugom razredu hrvatskog nogometa s tri poraza i jednom pobjedom. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.