TRANSFERI

Di Marzio: Rakitić bi mogao postati dio najvećeg transfera godine

Foto: EPA

IVAN RAKITIĆ sve je bliži odlasku iz Barcelone, a kao glavna opcija za novi klub ističe se milanski Inter. Antonio Conte želi dodatno pojačati veznu liniju, a Rakitića vidi kao idealnog za to.

Hrvatski veznjak ove sezone zakucan je na klupu, odigrao je tek 206 minuta kroz 12 utakmica i čini se da je već spreman za odlazak. 

Barcelona je imala niz ponuda za Rakitića prošloga ljeta, ali igrač nije htio napustiti klub. PSG je bio najuporniji, a trenutačno najozbiljniji interes pokazuje Inter. 

Najpoznatiji svjetski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio danas je objavio kako su se predstavnici Intera i Barcelone sastali kako bi, između ostalog, razgovarali o potencijalnom transferu Rakitića na Meazzu.

Nekoliko igrača je u šeširu

Uz Rakitića, Inter želi nezadovoljnog Artura Vidala koji također nema prostora za igru jer trener Ernesto Valverde forsira vezni trio Frenkie De Jong - Arthur Melo - Sergio Busquets. Međutim, Barcelona također ima svoje zahtjeve.

Katalonci bi voljeli kada bi u drugom smjeru otišao barem jedan iz dvojca Lautaro Martinez - Milan Škriniar. Napadač i stoper Intera su odavno mete Barcelone, posebno zato što igraju na pozicijama na kojima Barceloni trebaju pojačanja. 

Inicijalni sastanak je odrađen, a očekuje se još njih nekoliko kako bi se utvrdili uvjeti potencijalnih transfera, zaključuje Di Marzio koji ističe kako bi potencijalni dogovor mogao rezultirati najvećim transferom godine. 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.