Đalović nakon kiksa Rijeke: Vidjeli ste sve i sami

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

RIJEKA i Varaždin odigrali su 1:1 na Rujevici u 11. kolu SuperSport HNL-a. Domaća momčad trenera Radomira Đalovića povela je golom Nike Galešića, dok je za gostujući sastav Nikole Šafarića izjednačio Michele Šego. Riječani nakon 11 susreta imaju 21 bod, šest manje od Hajduka koji je u ranijem terminu pobijedio Lokomotivu na Poljudu. Dinamo, koji ima 20 bodova, svoju utakmicu ovoga kola igra u nedjelju protiv Osijeka.

Đalović je nakon susreta dao izjavu za MAXSport: "Očekivali smo pobjedu. Mislim da smo u prvom poluvremenu bili užasni, na stranu pogodak koji smo postigli, jednostavno nismo bili dobri. Nismo radili visoki pritisak, nismo osvajali druge lopte…"

"Danas nismo bili dobri i mislim da se svi zajedno moramo zamisliti"

S obzirom na to da je odmah na startu drugog poluvremena napravio tri promjene, Đalović očito nije bio zadovoljan nastupom svoje momčadi. Iz igre je izvadio stopera Stjepana Radeljića, veznjaka Dejana Petroviča i napadača Dominika Dogana, a uveo je Ivana Smolčića, Lindona Selahija i Stipu Pericu.

"Vidjeli ste sve i sami. Reagirali smo na poluvremenu, napravili tri izmjene. Iako smo onda bili malo bolji, to opet nije bilo dovoljno za pobjedu. Nedostaju nam pogoci, opet je obrambeni igrač zabio za nas. I nedostaju nam glavni igrači koji još nisu u formi.

Imali smo probleme sa sastavom, nekim ozljedama i bolestima, ali to ništa ne znači, danas nismo bili dobri i mislim da se svi zajedno moramo zamisliti. Jednostavno, moramo početi pobjeđivati", rekao je Đalović.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.