Englezi paničare: Reprezentacija nam je aljkavi propali eksperiment, možemo ispasti

Foto: EPA

ENGLESKA i Danska odigrale su 1:1 u drugoj utakmici skupine C na Europskom prvenstvu. Za Englesku je zabio Harry Kane u 18. minuti, a za Dansku Morten Hjulmand u 34. minuti. Ovaj rezultat odgovara reprezentacijama Slovenije i Srbije, koje još uvijek mogu proći u drugi krug. 

Englezi, koji su na turnir stigli kao jedan od glavnih favorita i najskuplja momčad, nisu oduševili igrom ni protiv Danske ni na otvaranju skupine protiv Srbije koju su pobijedili. Štoviše, prema mišljenju dosta stručnjaka i navijača, Englezi igraju zastario i dosadan nogomet, a nakon remija protiv Danske su ih žestoko nagazili svi veći engleski mediji.

"Sporo, dosadno, aljkavo"

Daily Mail je imao najžešće naslove. U jednom od njih tvrdi kako je Engleska "dezorijentirana, aljkava, spora, prosječna" i kako je još jednom odigrala najdosadniju utakmicu grupne faze Europskog prvenstva.

Daily Mail je na sličnom tragu. On ističe Trenta Alexandre-Arnolda kao veliki problem. Desni bek Liverpoola za reprezentaciju igra u sredini terena, a spomenuti medij piše o još jednom dokazu da je to propao eksperiment koji je pročitan i nije im jasno zašto izbornik Gareth Southgate inzistira na njemu.

Standard i The Sun su umjereniji, ali su i vrlo zabrinuti. Naglašavaju da se Engleska ovime dovela u situaciju da u zadnjem kolu paničari zbog eventualnog ispadanja iz grupe. Ili, u boljem slučaju, da neće proći kao prvoplasirana, što bi joj u teoriji trebalo donijeti lakši ždrijeb.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.