Gattuso prvi put za navijače otvara trening Hajduka

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

HAJDUK će u petak odraditi dva treninga na pomoćnom igralištu Poljuda, a trener Gennaro Gattuso odlučio je popodnevni trening od 19 sati otvoriti za javnost, objavio je splitski klub.

"Svi naši navijači koji žele gledati otvoreni trening u petak mogu to učiniti s tribine smještene na istočnoj strani pomoćnih terena. Ulazi na tribine bit će otvoreni od 18:30. Podsjetimo, Bijeli će do kraja ovog tjedna trenirati u Splitu, a u ponedjeljak slijedi odlazak na središnji dio priprema koji će se odvijati u Sloveniji", stoji na službenoj stranici Hajduka.

Hajduk pobijedio Velež u utakmici zatvorenoj za javnost

Hajduk je u ponedjeljak pobijedio mostarski Velež 3:0 u trening-utakmici odigranoj na pomoćnom terenu Poljuda. Utakmica je bila zatvorena za javnost, gledatelje i novinare, a obje ekipe nastupile su u trening-opremi. Legendarni talijanski nogometaš, a sada trener želi mir za svoju momčad, no brojni navijači splitskog kluba sada će moći pratiti trening omiljene momčadi.

Hajduk će 25. srpnja na Poljudu protiv HB Tórshavna s Farskih otoka igrati prvu utakmicu drugog pretkola Konferencijske lige. SuperSport HNL kreće početkom kolovoza, kada će Hajduk u prvom kolu dočekati Slaven Belupo.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.