Igrač Uniteda objavio fotku s godišnjeg. Čuva ga vojnik s kalašnjikovom

Foto: Instagram

SOFYAN AMBRABAT (27) nije jedan od onih nogometaša koji medijsku pažnju privlače sjajnim predstavama na terenu, barem ne u posljednjih godinu dana. Tijekom Svjetskog prvenstva u Kataru imao je status jednog od najugodnijih iznenađenja turnira, a to mu je osiguralo i transfer u Manchester United.

Stigao je u Englesku kao posuđeni nogometaš Fiorentina, a United ima i opciju otkupa ugovora. Zasad se čini da ona neće biti iskorištena te da će se Amrabat, nakon što mu završi godišnji odmor, pojaviti na pripremama Fiorentine. To ne znači da će tamo i ostati, talijanski klub bi ga volio prodati, ali zasad navodno nema službenih ponuda.

Fotka je odmah postala viralna

Bilo kako bilo, Amrabat je u ovom trenutku tema apsolutno svih engleskih medija, a razlog su fotografije koje je objavio s godišnjeg odmora koji provodi u Tanzaniji. Točnije, jedna od fotografija koje je objavio.

Na mnogim fotografijama može se vidjeti da je lokalno stanovništvo s oduševljenjem dočekalo zvijezdu europskog nogometa, a viralna je postala fotografija na kojoj nogometaš sjedi za stolom na kojem su voće, sokovi i energetski napitak, a iza njega stoji vojnik naoružan kalašnjikovom. Fotografija se masovno dijeli društvenim mrežama, a kako je do nje došlo, zasad nije poznato.

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.