Jakirović: Dolazi nam protivnik kojeg ove sezone nismo pobijedili

Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

DINAMO u nedjelju na Maksimiru dočekuje Goricu u utakmici 21. kola SuperSport HNL-a. Za Dinamo je veoma važno doći do tri boda kako bi zadržao priključak za Rijekom i Hajdukom. Novinarima se dan uoči utakmice obratio Sergej Jakirović: "U dobroj smo atmosferi. Ovaj tjedan smo iskoristili kako bi popravili stvari u našoj igri za koje smo u analizi vidjeli da nam nedostaju.

S velikim optimizmom dočekujemo Goricu sutra. Gorica nije u pozitivnom nizu, ali bavim se samo s našim problemima, ima dosta prostora za poboljšanje. Dolazi nam protivnik koji je tvrd orah i kojeg ove sezone nismo pobijedili. Neće nam nedostajati motiva, napravit ćemo sve da osvojimo tri boda."

"Ogiwara je prebolio temperaturu"

Osvrnuo se i na neka kadrovska pitanja: "U sredini terena imamo slatke brige. Sigurno da je ekipa dobro reagirala u Puli s obzirom na stanje uoči utakmice. Svjesni smo da je to bila siromašna predstava u smislu kreiranja šansi, teren je dosta ograničavao, ali uzeli smo ono po što smo došli.

Josip Mišić nam daje još jednu opciju u veznoj liniji i odlučit ćemo se za najboljih 11 u ovom trenutku. Takuya Ogiwara je u kadru iako je u ponedjeljak imao manju temperaturu, ali sada je u treningu."

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.