Jakirovića zatražili da prokomentira ambicije Hajduka. Ovako je odgovorio

Foto: Igor Kralj/PIXSELL

DINAMOV trener Sergej Jakirović prokomentirao je smjenu na klupi Hajduka, odnosno dolazak Gennara Gattusa u splitski klub. Proslavljeni Talijan odnedavno je trener splitske momčadi, a u ovom trenutku očekuje se da bi u nadolazećoj sezoni mogao voditi i neke proslavljene zvijezde svjetskog nogometa. Ivan Rakitić i Edin Džeko najzvučnija su imena koja se spominju u kontekstu dolaska i pripajanja momčadi čije su zvijezde Marko Livaja i Ivan Perišić.

I dok ostaje upitno što će se tu još sve dogoditi u ovom prijelaznom roku, činjenica je da Hajduk ima čvrstu ruku na klupi za sezonu od koje očekuje puno više od razočaravajućeg trećeg mjesta u prošloj. Ambicije su velike, o čemu svjedoči i dolazak jakog imena na mjesto šefa struke.

Jakirović: To je dobro

Upitan o tome bio je i Dinamov trener Sergej Jakirović. On će graditi igru svoje momčadi, pridodavat će joj nova lica i razmišljati kako nadomjestiti one koji odlaze. I kako se suprotstaviti rivalima iz Rijeke, Osijeka, Splita... Istaknuo je da pozdravlja dolazak Gattusa u SuperSport HNL.

"To je jako dobra reklama za naš nogomet i našu ligu. Veselimo se međusobnim dvobojima pa ćemo vidjeti kako će to proći", rekao je Jakirović o novom treneru Hajduka, a na pitanje kako komentira najave s Poljuda o dolascima zvučnih imena dodao je:

"Kao i na dolazak kolege Gattusa. To je jako dobro za našu ligu, ali mi smo koncentrirani na sebe i svjesni smo da će se konkurencija pojačati. Vidjet ćemo kad se to dogodi, ali pohvalno za našu ligu u smislu reklame."

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.