Jeličić navijačima Osijeka: Strpite se. Prije Mađara se igrače plaćalo u čvarcima

Foto: Screenshot (MaxSport)

OSIJEK sutra od 18:30 gostuje kod azerbajdžanske Zire u trećem kolu kvalifikacija za Konferencijsku ligu. Prva utakmica na Opus Areni završila je 1:1, a Osijek je u međuvremenu loše startao u prvenstvu. Nakon dva kola osječka momčad nema nijedan bod. Osijek je izgubio od Šibenika i Dinama 2:1 na domaćem terenu, a iz kluba je otišao najbolji igrač Ramon Mierez. Sve to generiralo je nešto lošiju atmosferu oko kluba, što je za MaxSport komentirao analitičar Joško Jeličić:

"Zamolio bih sve navijače Osijeka da imaju strpljenja. Znam da im ide na živce što su vlasnici Mađari, sportski direktor Portugalac, trener Talijan, ali trebaju se sjetiti kako je bilo prije Mađara, igrače su plaćali u čvarcima i kulenovoj seki."

"Imate sjajan stadion, sjajan kamp, vrlo kvalitetnu i potentnu momčad koja može samo rasti. Budite strpljivi", dodao je. Podsjetimo, Osijek će u slučaju prolaska protiv Zire igrati protiv ciparske Omonije, koju vodi bivši Hajdukov trener Valdas Dambrauskas. U sljedećem kolu SuperSport HNL-a Osijek gostuje kod Gorice.

Jeličić aludira na teška vremena u osječkom klubu prije dolaska mađarskih vlasnika. Tada se Osijek borio za ostanak i bio na rubu egzistencije. Klub je krenuo uzlaznom putanjom dolaskom Mađara Lorinca Meszarosa i njegovih ljudi prije osam godina, a danas ima najmoderniji stadion u Hrvatskoj.

Studio SuperSport HNL: Jeličić o Osijeku

⚽🎥 Studio SuperSport HNL 🗣️ Jeličić: Zamolio bih sve navijače NK Osijek da imaju strpljenja. Znam da im ide na živce što su vlasnici Mađari, sportski direktor Portugalac, trener Talijan, ali trebaju se sjetiti kako je bilo prije Mađara, igrače su plaćali u čvarcima i kulenovoj seki. Cijela emisija 👉 youtu.be/asWxFMAea_g?feature=shared

Posted by MAX Sport on Wednesday, August 14, 2024
Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.