Potvrđena ozljeda kapetana Arsenala. Trebao bi biti spreman za Dinamo

Foto: EPA

KAPETAN Arsenala i igrač norveške reprezentacije Martin Odegaard bit će izvan nogometnih travnjaka idućih mjesec dana zbog ozljede gležnja lijeve noge. "Prema prvim informacijama koje sam dobio iz Londona, a nakon obavljene magnetske rezonance, vjerojatno nije došlo do nikakvog prijeloma u gležnju. To je dobra vijest, ali gotovo sigurno i ovako govorimo o stanci koja će trajati oko četiri tjedna", izjavio je liječnik norveške nogometne reprezentacije.

Odegaard se ozlijedio na utakmici Lige nacija između njegove Norveške i Austrije te se potom zaputio prema Londonu. Norveški vezni igrač nije mogao hodati bez štaka. "Bolovi prilikom ovakvih ozljeda su vrlo jaki. Mogu reći da su kod Odegaarda bili iznimno snažni. Vjerujem da se tijekom oporavka neće ništa zakomplicirati", dodao je liječnik.

Norveška tako u idućoj akciji u Ligi nacija neće moći računati na Odegaarda, ali to neće moći ni Arsenal, koji će bez Norvežanina biti u važnim susretima Premier lige protiv Tottenhama i Manchester Cityja, kao i na startu Lige prvaka protiv Atalante. Arsenal je jedan od suparnika hrvatskog prvaka Dinama u Ligi prvaka, sastaju se u Londonu 22. siječnja iduće godine.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.