Kramarić: Kad te želi Bayern, to je nešto posebno. Ali ne kajem se što sam ostao

Foto: EPA

ANDREJ KRAMARIĆ gostovao je u podcastu svog kluba Hoffenheima i kroz pola sata se dotaknuo brojnih tema, no posebno je zanimljivo bilo kada je progovorio o tome kako mu je 2020. godine propao transfer u Bayern Munchen. Transfer se nije realizirao jer Bavarci nisu htjeli platiti 40 milijuna eura, koliko je Hoffenheim tražio za hrvatskog reprezentativca.

Kramarić: Ne kajem se što nisam otišao u Bayern

"Bila su tri razgovora s mojim agentom. Kada govorite o jednom od najboljih klubova na svijetu kao što je Bayern, to je nešto posebno. Na kraju se nije dogodilo. Ostao sam ovdje. Ne kajem se. Možda je bolje biti prvi u Hoffenheimu nego jedan od mnogih igrača u Bayernu", rekao je Kramarić, koji bi ipak volio da je mogao igrati s Thomasom Mullerom:

"On je legenda, nešto mi je poput idola. Ono što radi, kako čita igru, kako komunicira s igračima je nešto posebno. Sretan sam što sam s njim mogao zamijeniti dres. On je sjajna osoba i vrhunski igrač."

Nagelsmann mu je trenerski uzor

Kako mu se nije realizirao transfer u Bayern, Kramarić je postao istinska legenda Hoffenheima i najbolji strijelac u povijesti kluba. U 288 službenih utakmica postigao je 136 pogodaka i tome pridodao 57 asistencija.

Isto tako, Kramarić je otkrio da nakon igračke karijere želi biti trener, a uzor mu je njemački izbornik Julian Nagelsmann, koji mu je tri godine bio trener u Hoffenheimu. "Julian Nagelsmann je broj 1! Bio je to poseban odnos. Treninzi ili sastanci bili su na drugoj razini. Igrali smo odličan nogomet. To je za mene bila dodana vrijednost", rekao je Kramarić.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.