Kulenović o mogućem pozivu u reprezentaciju BiH: Mislim da to ne treba komentirati

Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

SANDRO KULENOVIĆ je ove sezone u nevjerojatnoj formi. Dinamov napadač je u sedam utakmica zabio sedam golova te je posebno impresivan bio u prvih pet utakmica, u kojima je i postigao sve pogotke. U posljednje dvije, protiv Qarabaga u uzvratu play-offa za Ligu prvaka i protiv Rijeke u SuperSport HNL-u, nije uspio upisati se u strijelce.

Među Dinamovim navijačima na društvenim mrežama se posljednjih tjedana postavljalo pitanje treba li Zlatko Dalić pozvati Kulenovića u reprezentaciju, i to možda već za dvije utakmice Lige nacija protiv Portugala i Poljske. Nakon toga se u priču uključila i BiH, tamošnji mediji su pisali da bi Kulenović mogao dobiti poziv Sergeja Barbareza, ali to se na kraju nije dogodilo.

Sretan je zbog suigrača

Danas je Kulenović najavio derbi s Hajdukom koji se u petak igra u Maksimiru u sklopu 6. kola SHNL-a, a između ostalog je dobio i pitanje o potencijalnom pozivu iz Bosne i Hercegovine, za koju ima pravo nastupati zbog oca Almina. "Mislim da se to ne treba komentirati", kratko je rekao Kulenović i otklonio sve sumnje o tome za koju reprezentaciju želi nastupati.

Dao je i komentar na svoje suigrače koji već nastupaju za Hrvatsku. "Prije svega, drago mi je zbog debija Petra Sučića. On je sjajan dečko koji je svojim radom i trudom to zaslužio. Petko i Pjaca su igrali dobru utakmicu u nedjelju, Bati je odigrao poluvrijeme u Portugalu, to mu isto puno znači. Imamo četiri reprezentativca, to govori o snazi Dinama. Ponosni smo na naše reprezentativce", rekao je Kulenović.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.