Lewandowski o Modrićevom slobodnjaku: Savršenstvo

Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

LUKA MODRIĆ donio je pogotkom iz slobodnog udarca pobjedu Hrvatskoj protiv Poljske u osječkoj Opus Areni u drugom kolu skupine 1 elitnog razreda Lige nacija. Za Poljsku je cijelu utakmicu odigrao napadač Barcelone Robert Lewandowski, koji ju je kasnije komentirao za jednu poljsku televiziju.

"Vidjeli smo da hrvatska momčad igra dobro s loptom u nogama. U drugom dijelu smo napravili pogrešku i dobili smo gol iz slobodnog udarca. Njima je bilo lakše igrati u napadu nakon toga. Modrić je zabio iz pozicije koja je bila jako blizu gola.

Nekad je najteže zabiti iz takvih pozicija. Njegov udarac bio je savršenstvo. Naš golman nije ni vidio loptu. Bilo je teško pretpostaviti da će pogoditi. Ali u nogometu nekad zabiješ, a nekad primiš takav gol", rekao je Lewandowski.

Pogodio gredu u drugom poluvremenu

Bila je ovo 153. utakmica za poljsku reprezentaciju za 36-godišnjeg Lewandowskog, no nije uspio zabiti svoj 85. pogodak. U drugom poluvremenu imao je jako dobru šansu za izjednačenje, no pogodio je izbliza iz okreta gredu. Nakon utakmice nije došao na konferenciju za medije, već je privatnim avionom odletio u Barcelonu, piše poljski Sport.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.