Lizarazu: Mbappeova me presica zbunila. Izjave koje je dao ne priliče vođi i kapetanu

Foto: Epa

KYLIAN MBAPPE je ovo ljeto ispunio i svoj san i san predsjednika Reala Florentina Pereza i na velika vrata došao je u Madrid. No, avantura u ŠPanjolskoj nije počela onako kako su se nadali i francuski napadač i navijači Reala. Kraljevski klub ne igra uvjerljivo, muči se, prosipa bodove tamo gdje ne bi smio i Barca mu je nakon samo četiri kola pobjegla na četiri boda.

Mbappe se uklopio u sivilo ekipe i nakon tri sušna kola, prve golove je zabio u susretu protiv Betisa. Nakon razočaravajućeg nastupa na Eura Francuske, Tricolori su podbacili i u Ligi nacija, izgubivši kod kuće 3:1 od Italije, a posebno je kritiziran bio Mbappe. I zbog igre, ali i zbog nekih izjava.

Lizarazu je razočaran

Naime, upitan o tome kakav doček očekuje na Parku prinčeva nakon odlaska iz PSG-a, napadač Reala je rekao da nije razmišljao o tome. Ta je rečenica posebno zasmetala Bixentea Lizarazua, bivšeg francuskog reprezentativca.

"Mbappeova presica u četvrtak me iznenadila i zbunila. Izjave koje je dao nisu bile primjerene vođi, a još manje kapetanu. Ne možeš biti ravnodušan prema osjećajima francuskih navijača, njihovim frustracijama i pitanjima. Trebao je pokušati nešto reći, dati im nadu. To je dio posla profesionalnog igrača i emocionalne veze moraju postojati sa svojim publikom", rekao je bivši igrač Bayerna i čovjek koji je s Francuskom osvojio sve.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.