Mbappe je zaprepašten optužbom za silovanje. Cure detalji njegovog izleta u Švedsku

Foto: EPA

NOGOMETAŠ Real Madrida Kylian Mbappe (25) zaprepašten je optužbom za silovanje u Švedskoj, no njegov odvjetnik tvrdi da francuski napadač nema zbog čega biti uznemiren te da je miran što se tiče cijelog slučaja. Švedske vlasti potvrdile su da je pokrenuta istraga zbog navodnog silovanja u Stockholmu. 

Mbappe se oglasio još prošlog vikenda. Na društvenim mrežama je napisao "fake news" ("lažne vijesti") kad je vidio članke o optužbama za navodno silovanje. Kako pišu švedski mediji, Mbappe je prošli tjedan bio u Stockholmu dva dana, fotografiran je u centru grada u druženju s još tri osobe, a nakon toga je išao u noćni klub.

Hotel Bank, u kojem je Mbappe prenoćio - Foto: EPA

Zbog ozljede nije pozvan u reprezentaciju

Navodno silovanje dogodilo se u noći s četvrtka na petak u hotelu Bank. Policija je bila u tom hotelu i istražila ga. Šveđani javljaju da su policajci izašli iz njega s vrećama punim potencijalnih dokaza. 

Mbappe zbog ozljede nije pozvan na utakmice Lige nacija te je imao nekoliko slobodnih dana prije nego što se vratio na treninge s Real Madridom. Sezonu je započeo odlično, u 11 utakmica zabio je sedam golova te jednom asistirao.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.