Nastavljaju se problemi Reala s ozljedama. Otpao je još jedan igrač

Foto: EPA

REAL MADRID od početka sezone ima velike probleme s ozljedama. Aurelien Tchouameni, Jude Bellingham i Eduardo Camavinga već su imali tu nesreću, a posljednji na popisu je Brahim Diaz. Brahim je zadobio ozljedu aduktora u prvom poluvremenu utakmice protiv Real Sociedada u subotu, a klub je to potvrdio nakon liječničkog pregleda u nedjelju.

Iako su brojni izvori izvijestili da će Brahim izbivati otprilike četiri tjedna, Arancha Rodriguez je objavila da će marokanski napadač propustiti čak tri mjeseca zbog ozljede aduktora. Izostanak Brahima na toliko dugo vrijeme velik je udarac za Real Madrid jer je sigurno da bi bio važan igrač u nadolazećem napornom rasporedu koji Ancelottijeva momčad treba odraditi. To znači da će Rodrygo Goes, Arda Güler i ostali vjerojatno imati manje odmora nego što je to planirano.

Tek se nametnuo, a opet je otpao

Podsjetimo, Diaz je u Real Madrid stigao iz Manchester Cityja u siječnju 2019. godine, ali je priliku za dokazivanje na terenu većinom tražio preko drugih klubova. Brahim je odigrao 21 službenu utakmicu, postigavši 2 pogotka i dodavši 3 asistencije za Real prije nego je poslan na posudbu.

Kako bi osigurao redovitiju minutažu, Diaz je otišao u Milan od 2020. do 2022. godine. Tijekom boravka u Milanu njegov se učinak značajno poboljšao. Odigrao je 66 utakmica, postigao 10 pogodaka i namjestio njih sedam. Lani se vratio u Real Madrid i postao standardni član rotacije kod Carla Ancelottija, a sada će opet iz nje ispasti zbog ozljede.

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.