Španjolci: Na semaforu 69. minuta i rezultat 1:1. Lukino je vrijeme

Foto: Profimedia

REAL MADRID krenuo je u obranu naslova pobjednika Lige prvaka s 3:1 protiv Stuttgarta. Luka Modrić odigrao je posljednjih 20-ak minuta utakmice, nakon što je u 69. minuti, pri rezultatu 1:1, ušao u igru umjesto Aureliena Tchouamenija. U 83. je asistirao za vodstvo svoje momčadi.

Modrić je do nove asistencije u Ligi prvaka stigao nakon što je preciznom loptom pri udarcu iz kuta pronašao Antonija Rüdigera u kaznenom prostoru njemačke momčadi. Rüdiger je svojoj bivšoj momčadi zabio glavom. Španjolski mediji hvale Modrićev doprinos Realovoj pobjedi.

"Lukino vrijeme"

Marca njegovo ubacivanje opisuje kao "savršeno", a njegovu igru kao "magiju koja ne nestaje": "Na semaforu 69. minuta i rezultat 1:1. Lukino je vrijeme", dodaje se. Slično piše i As koji ističe da je Modrić u igru ušao "kako bi vratio red koji Tchouameni nije mogao osigurati". "Talent nema rok trajanja", napominje As.

Sport navodi da Modrić nije imao puno dodira s loptom (13), ali da je jedan od njih bio asistencija za pobjednički gol te da je pokazao "kvalitetu koja ga je i dovela do vrha". Mundo Deportivo dao mu je visoku ocjenu 8 za izvedbu, a visokom ocjenom okarakterizirana je njegova igra i u drugim španjolskim medijima.

Standings provided by Sofascore

 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.