Navijači Dinama na Fejsu: Ovako treba i u SHNL-u. Da se zna tko je gazda

Foto: Marko Lukunic/PIXSELL

DINAMO je u utakmici protiv Monaca osvojio bod nakon što je na stadionu u Maksimiru u utakmici 2. kola Lige prvaka odigrao 2:2 protiv jake francuske momčadi. Hrvatski prvak imao je do 89. minute prednost 2:1 protiv sastava koji je na drugom mjestu Ligue 1 i bodovno izjednačen s vodećim PSG-om i koji je u prvom kolu Lige prvaka pobijedio Barcelonu. 

Golovima Petra Sučića i Martina Baturine vodio je sastav Nenada Bjelice s dva gola razlike do sredine drugog dijela kad je Monaco preko Ganca Mohammeda Salisua smanjio na 1:2. Šok za Dinamo stigao je u 89. nakon što je Švicarac Denis Zakaria izjednačio rezultat s bijele točke.

Igra i rezultat nisu razočarali Dinamove navijače, za razliku od suca Harma Osmersa kojeg neki od njih spominju u negativnom kontekstu. Oni su po društvenim mrežama kluba ispod objave o konačnom ishodu ostavili komentare. Izdvojili smo one s najviše reakcija.

"S ovakvom igrom i pristupom ne moramo brinuti"

"Ovaj Monaco je Barcelonu neki dan dobio, ako su neki zaboravili. Sad taj isti Monaco je visio na Maksimiru do zadnje. Bitan podatak da smo u dvije utakmice zabili četiri komada. Nekad Dinamo nije dao u cijeloj grupnoj fazi četiri gola. Sada se to daje itekakvom Bayernu i Monacu. Sve u svemu, odlično i borbeno", "Dinamo bolji, zaslužio pobjedu", "Super tekma. Bravo dečki, bravo Neno!", neki su od njih.

"Čestitke igračima i treneru, malo je falilo da bude pun plijen ali s ovakvom igrom i pristupom ne moramo brinuti. Želio bih vidjeti i u domaćem prvenstvu ovakav nogomet od Dinama, da se zna tko je gazda!", "Očekujem nastavak ovako dobre igre i u nedjelju u Varaždinu jer 26 titula prvaka je nas prioritet.", dodaju drugi.

"Tko bi rekao da ćemo biti nezadovoljni bodom protiv Monaca, i to Monaca koji je dobro startao sezonu. To samo potvrđuje našu kvalitetu i da pripadamo u Ligu prvaka", "To je ono što želimo gledati!", "Vi ste naš ponos", "To je Dinamo! A sudac je šupak", neki su od komentara na Instagramu.

Standings provided by Sofascore


 

Komentare možete pogledati na ovom linku.

Pročitajte više

 
Komentare možete pogledati na ovom linku.